10 ani de activitate SMURD București Ilfov


Pe 15 mai se împlinesc 10 ani de la înființarea SMURD București, ani marcați în peste 590.000 de intervenții în situații de urgență și sute de mii de persoane salvate.

Raportat la anul de debut 2008, în anul 2017, numărul de intervenții gestionate de echipajele SMURD a crescut cu 400%, intervenindu-se, în aceste momente, cu șapte motociclete, șase autospeciale transport victime multiple, trei autospeciale pentru intervenția la dezastre și accidente colective, 20 de echipaje de descarcerare și 40 de echipaje de prim ajutor.

Dăruirea celor care au participat la infiintarea SMURD Bucuresti devenind ulterior SMURD Bucuresti-Ilfov, a făcut posibilă evoluția remarcabilă și câștigarea încrederii populației în acest serviciu și în cei care îl deservesc. Acesta este doar începutul unui serviciu de excepție, pentru că dezvoltarea lui nu se va opri aici.

Pentru toți cei care au ales să facă parte din această echipă, pompieri, medici, asistenți, piloți și paramedici, vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți, cu implicare și profesionalism, cu fiecare misiune îndeplinită, precum și pentru toate momentele dificile pe care ați reușit să le depășiți!

La mulți ani, SMURD București-Ilfov!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *