23 de inspecții la serviciile de ambulanță private efectuate în anul 2017 de către inspectorii DSU


23 de inspecții la serviciile de ambulanță private, respectiv 45 de controale operaționale și inspecții la serviciile de ambulanță publice și SMURD, au fost efectuate în anul 2017 de către inspectorii DSU

În urma verificărilor efectuate la firmele private, inspectorii DSU au identificat trei societăți comerciale care desfășurau activități în domeniul asistenței medicale de urgență prespitalicească fără a deține autorizații de funcționare, aplicând amenzi contravenționale în valoare de câte 15.000 lei pentru fiecare.

în cazul altei societăți comerciale, au fost identificate siglele Departamentului pentru Situații de Urgență afișate atât pe sediul respectivei societăți comerciale, cât și la ambulanțele pe care le utiliza, una dintre ambulanțe fiind utilizată chiar și cu numere de înmatriculare false.

Aceastea sunt o parte din concluziile prezentate astăzi la ședința de evaluare a activității Direcției Generale Management Urgențe Medicale, care s-a desfășurat în prezența șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *