“Caravana Fii pregătit” la Salonul Auto București


Dat fiind numărul mare de împătimiți ai cailor putere care au luat parte la acest eveniment extrem de îndrăgit putem spune că a fost momentul ideal de a le putea vorbi tuturor celor care ne-au trecut pragul despre importanța implicării în situații de urgență, despre datoria morală de a salva semenii aflați la limita dintre viață și moarte, unde fiecare secundă contează.

Toți cei prezenți, fie că vorbim de părinți, copii, bunici, au fost extrem de bucuroși în a-i vedea pe salvatori, de a vorbi cu ei, făcând în final tot posibilul să fure cât mai multe informații în deslușirea tainei meseriei de a salva suflete.

Cei care au trecut pragul Caravanei au luat parte la cursurile de instruire pentru acordarea primului ajutor, au urmărit campaniile derulate de  DSU și IGSU, plecând îmbogățiți cu informații prețioase, cu ideea implicării, lucruri concrete ce îi pot ajuta să salveze o viață.

Fiecare persoană instruită să salveze o viață poate juca rolul unui salvator într-o situație de urgență. Tocmai de aceea, le mulțumim tuturor participanților pentru interesul acordat în cadrul sesiunilor de instruire susținute.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *