Delegație palestiniană in vizită de lucru in România


În această săptămână, o delegație formată din general Yousef M.S. NASSAR, director general al Apărării Civile din Palestina, și general Khaled I.M. ALSHARIF, director în cadrul Departamentului de Instruire Militară, sunt în vizită de lucru în România.

Cu această ocazie, cei doi oficiali palestinieni au avut o întrevedere cu șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat,  purtând discuții despre sistemul de urgență românesc, cât și despre continuarea parteneriatului în ceea ce privește școlarizarea și pregătirea viitorilor ofițeri și subofițeri de pompieri din Palestina.

Pe agenda întâlnirilor, delegația efectuează o serie de vizite de lucru la ISU București-Ilfov, Unitatea Specială de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă de la Ciolpani, precum și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Mureș.

Delegația palestiniană se va încheia vineri cu participarea la ceremonia de absolvire a primilor zece ofițeri de pompieri palestinieni, studenți ai Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „A.I. Cuza”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *