Management performant și unitar la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru serviciile de urgență


Management performant și unitar la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru serviciile de urgență – proiect derulat de către Departamentul pentru Situații de Urgență și structurile aflate în coordonare

Astăzi a avut loc prezentarea proiectului ‘Management performant și unitar la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru serviciile de urgență’, cod SIPOCA 52, co-finanțat de Uniunea Europeană, din fondul Fondul Social European (FSE), eveniment derulat în cadrul unei conferințe.

Proiectul constă în implementarea unor sisteme unitare de management al calității și performanței, precum și a unei platforme informatice aferente gestionării acestora, pentru furnizarea unor servicii de calitate recunoscute la nivel internațional pe domeniul situațiilor de urgență.

De rezultatele proiectului vor beneficia peste 26.000 de angajați ai M.A.I. care activează în domeniul situațiilor de urgență, precum și populația de pe întreg teritoriul țării – prin îmbunătățirea serviciilor prestate de către structurile M.A.I., ca urmare a implementării instrumentelor de management al calității și performanței.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *