Plutonier major Ciprian Petruț, pompierul bihorean care a salvat viața unei fetițe de numai 2 ani


Ce poate fi mai valoros pentru om atunci când știi că prin măinile tale a trecut un suflet al cărui destin atârna de un fir ață și care printr-un simplu act, al implicării, ai putut să îl salvezi.

Vă prezentăm astăzi povestea unui erou, a unui pompier-erou bihorean, plutonier major Ciprian Petruț, care în ziua de 23 noiembrie, în timp ce se îndrepta spre casă a văzut pe marginea drumului un grup de oameni, în mijlocul căruia, o fetiță stătea neputincioasă, întinsă pe asfaltul rece.

Evaluând situaţia, pompierul Ciprian Petruţ a constatat că fetiţa nu mai putea respira, astfel că, a luat-o pe micuţă în braţe şi i-a acordat măsurile de prim ajutor care se impuneau, reuşind în câteva secunde să o salveze, readucând-o în stare de conştienţă.

În momentul în care colegii noștri de la Serviciul de Ambulanță Județean au sosit, eroul nostru, împreună cu aceștia i-au acordat în continuare îngrijiri de specialitate, fetița fiind mai apoi transportată la cea mai apropiată unitate spitalicească.

Trebuie să vă mărturisim că acest caz nu este singular iar toți colegii noștri, în fiecare zi își depun efortul în a-și duce la bun sfârșit misiunea cea mai de preț, de a salva!

Respectul nostru, Ciprian!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *