Promoţia 2019 de ofiţeri de poliţie, avansată în grad. Şeful DSU, reprezentantul MAI la eveniment (Galerie foto)


Avansare în grad la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”. Festivitate emoţionantă odată cu avansările Promoţiei 2019 la gradele de Subinspector şi Sublocotenent.

Secretarul de Stat Dr. Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a reprezentat Ministerul Afacerilor Interne la manifestările prilejuite de avansările în grad ale ofiţerilor Promoţiei 2019 de la Academia de Poliţie “Al. I. Cuza”.

O nouă generaţie de ofiţeri de poliţie şi-a început cariera, iar acesta a fost momentul în care absolvenţii, îmbrăcaţi în uniforma de poliţist, au primit distincţiile nobilei meserii pe care au ales-o.
“De astăzi, dragi absolvenţi îmbrăcaţi o uniformă care vă obligă la responsabilitate, verticalitate şi corectitudine. Acestea sunt reperele care trebuie să vă călăuzească paşii de acum. Sunteţi responsabili pentru liniştea socială, siguranţa cetăţenilor şi trebuie să fiţi cei pe care oamenii să se poată baza în orice moment”, a fost doar o parte din mesajul transmis de Dr. Raed Arafat, Secretar de Stat MAI, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *