Reprezentanți din lumea medicală și din structurile de intervenții în situații de urgență, la Conferința “Medicina de urgență azi”


Evenimentul a început joi, 31 ianuarie 2019, în Baia Mare, cu un exercițiu de salvare. În cea de-a doua zi a conferinței, s-a pregătit o listă întreagă de expuneri a unor teme de interes, din zona situațiilor de urgență, prezentate de personalități din domeniu.

La eveniment participă: ministrul Sănătății Sorina Pintea, secretar de stat dr. Raed Arafat, șeful DSU, și inspectorul general al IGSU, general de brigadă Dan-Paul Iamandi. Lucrările conferinței vor continua și în prima parte a zilei de 2 februarie 2019. Evenimentul se adresează, în special, personalului medical, paramedical și pompierilor, salvatorilor în general. Conferința, aflată la cea de-a patra ediție, se dorește o tradiție pentru județul Maramureș și reunește, în Baia Mare, reprezentanţi din lumea medicală şi din structurile reprezentative ale situaţiilor de urgenţă, din întreaga țară, dar și din străinătate.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *